300 gm kalkoenfilet 2 eetlepels olijfolie 1 sap van een halve citroen 1 teen knoflook 2 eetlepels mosterd 1 peper 1 zout 1 bakje verse dragon 1 boter 3 eetlepels crème fraîche 2 eetlepels madera 1/2 eetlepel thaise vissaus Snijd de kalkoenfilet in dobbelstenen. Meng in een kom 1 eetl olijfolie, het citroensap, fijngehakte knoflook, wat peper en zout, 1 eetl mosterd en een eetl fijngeknipte dragonblaadjes en marineer hierin de kalkoenfilet. Zet een nacht in de koelkast. Verhit in een koekenpan 1 eetl olijfolie en een klontje boter, haal het vlees uit de marinade en bak het op hoog vuur 4 minuten. Schep het vlees met een schuimspaan uit de pan. Doe wat water in de pan, en roer de aanbaksels los. Voeg 1 eetl mosterd toe, roer goed door en doe vervolgens de crème fraîche erbij. Tot slot een scheutje madera, een scheutje thaise vissaus en een hand fijngeknipte dragonblaadjes. Doe het vlees weer terug in de saus en laat even goed doorwarmen. Als de saus te dik wordt nog wat water toevoegen. Lekker met rijst en boontjes.