2 courgettes 2 wortelen 1/2 selder 1 ui 1 rode paprika 4 kipfilets, 100 g elk 4 koffielepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten 1 bokaaltje sojascheuten 3 eetlepels sojasaus 3 eetlepels nuoc-mam saus peperVoorbereiding Was de courgettes en de selder, schraap de wortelen en pal en hak de ui. Was en ontpit de paprika. Snijd de kipfilets en de paprika in reepjes. Snijd de courgettes, de wortelen en de selder in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en fruit er de gehakte ui in. Doe er vervolgens het vlees bij en laat enkele minuten bakken vooraleer er de groenten, de gepelde tomaten, de uitgelekte sojascheuten, 500 ml water, de sojasaus en de Nuoc-mam bij te voegen. Kruid met peper en laat nog 3 minuten doorbakken. Zet vervolgens het vuur zachter en laat 30 minuten stoven. Dien op met gekookte rijst.