Kip met pesto in tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm kipfilet 400 gm pruimtomaten 8 eetlepels pesto 1 theelepel suiker 2 uien 1 theelepel balsamicoazijn 2 eetlepels olijfolie tijm/marjolein lintmacaroni met pesto Snij de kipfilets in en vul ze met pesto. Leg ze in een ovenschaal en bedek de filets ruim met pesto. Plaats de schaal 30 min. in een voorverwarmde oven (180oC). Fruit ondertussen de uien in olijfolie, voeg de tomaten (evt. uit blik) toe en stoof 5 min. Voeg dan de suiker, de balsamicoazijn en een paar takjes tijm en marjolein toe en laat alles nog 20 min. stoven. Serveer de kip in de tomatensaus en geef er lintmacaroni met pesto bij.

Kip met pesto in tomatensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept