600 gm kipfilet 4 lente-uien met loof 2 gesnipperde lookteentjes 100 gm cashewnoten 1 blikje waterkastanjes of bamboescheuten 1 vers gemalen peper zout 1 plantaardige olie om te bakken ----BENODIGDHEDEN SAUS---- 6 eetlepels kippen-bouillon 4 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sake of droge sherry 2 koffielepels blonde rietsuiker 1 eetlepel maïszetmeel Roer al de ingrediënten voor de saus mooi glad en zet in de koelkast. Verhit de olie in de wok of een grote braadpan en laat daarin de in reepjes gesneden kip een viertal minuten al roerend kleuren. Meng met de gesnipperde lente-uien met het groene loof, de lookteentjes, cashewnoten en de uitgelekte waterkastanjes of bamboescheuten. Overgiet met de saus en laat al omscheppend nog een minuutje doorbakken. Serveer met rijst natuurlijk.