Kipburger met pinda’s en kaas

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 g ongezouten pinda’s 2 kipburgers 2 plakken belegen kaas (± 50 g) 25 g boter of margarine 2 el mangochutney Pinda’s grof hakken. Kipburgers overlangs halveren. Over onderste helften pinda’s verdelen. Van kaas korstjes snijden. Plakken kaas dubbelvouwen en erop leggen. Bovenste helft van kipburgers erop leggen. Goed aandrukken. In koekenpan boter verhitten. Kipburgers in ± 10 min. gaar en goudbruin bakken. Halverwege keren. Op 2 borden leggen. Mangochutney erop scheppen. lekker met gebakken aardappelen en raapstelen.

Kipburger met pinda’s en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Frisse kipburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger met Zeeuwse spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger met spinazie
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept