Lauwe sla van kipfilet in balsamico-azijn en notenolie

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kipfilets 1 liter kippen-bouillon 4 kippenlevertjes 1 snede lichtgerookt spek 1 eetlepel gebroken walnoot 1 eetlepel pijnappelpitten 1 notenolie 1 balsamico-azijn Kipfilets ongeveer 12 minuten sappig koken in bouillon. Spek in fijne reepjes snijden en krokant bakken. Uitnemen. Kippenlevertjes even blancheren, afdrogen, in stukjes snijden en bakken in het braadvet van het spek. De gemengde sla fijn snijden en op borden schikken. Knapperig gebakken spek en stukjes lever over de sla verdelen. Bestrooien met walnoot en pijnappelpitten. Kipfilets in fijne plakjes snijden en in waaiervorm over de sla leggen. Begieten met lauwe vinaigrette van notenolie en balsamico-azijn.

Lauwe sla van kipfilet in balsamico-azijn en notenolie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, parmaham en ananas
Lunchgerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept