4 kipfilets 1 liter kippen-bouillon 4 kippenlevertjes 1 snede lichtgerookt spek 1 eetlepel gebroken walnoot 1 eetlepel pijnappelpitten 1 notenolie 1 balsamico-azijn Kipfilets ongeveer 12 minuten sappig koken in bouillon. Spek in fijne reepjes snijden en krokant bakken. Uitnemen. Kippenlevertjes even blancheren, afdrogen, in stukjes snijden en bakken in het braadvet van het spek. De gemengde sla fijn snijden en op borden schikken. Knapperig gebakken spek en stukjes lever over de sla verdelen. Bestrooien met walnoot en pijnappelpitten. Kipfilets in fijne plakjes snijden en in waaiervorm over de sla leggen. Begieten met lauwe vinaigrette van notenolie en balsamico-azijn.
Lauwe sla van kipfilet in balsamico-azijn en notenolie is een recept van De Virtuele Keuken