- Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en was ze. Snijd de steel van de broccoli in dunne plakjes.
- Was en halveer de kerstomaatjes.
- Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en bak de kipreepjes ca. 5 minuten. Voeg de broccoli toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de noedels erdoor en roerbak nog 1 minuut.
- Voeg de kerstomaatjes, de woksaus naar smaak (ca. 10 eetlepels), de atjar (en eventueel wat van het vocht) en de peterselie toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Af laten koelen.
- Schep de (lauwwarme of koude) gewokte noedelsalade in een grote schaal of verdeel over 4 borden. Op tafel: Zet Conimex Sambalsauzen, Kroepoek en Seroendeng op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Bevat per portie: Energie: kcal 590 / eiwitten 35 g / vet 20 g / koolhydraten 66 g Halveer of vermenigvuldig de ingredienten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}