200 gm kipfilet 1 ui 1 rode paprika 2 eetlepels vloeibare margarine 1 eetlepel kerriepoeder 4 ananasschijven (mag uit blik) 200 gm tomaten (mag ook uit blik) 1 versgemalen peper 1 eetlepel gembersap 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels allesbinder 1 eetlepel fijngehakte koriander 50 gm cashewnoten 75 gm ongekookte witte rijstVoorbereiding : Snijd de kipfilet in blokjes, snijd de ui en de paprika fijn. Fruit de kip, ui en paprika aan, strooi er de kerriepoeder over. Draai het vuur laag. Snijd de ananas en tomaat in blokjes. Voeg dit aan het kipmengsel toe, eventueel nog met een beetje vocht (ananassap). Laat de kip gaar worden en maak het geheel op smaak met wat versgemalen peper, gembersap, sojasaus en een beetje citroensap als je het te zoet vind. Serveer de kip met gekookte witte rijst en garneer met de koriander en cashewnoten. Voedingswaarde per portie Kcal 600