Kippenvleugeltjes op indonesische wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg kippenvleugeltjes 100 gm boter 20 gm vers geraspte gember 1 knoflookteentje 1 pikant pepertje 1 geraspte citroenschil 1 citroensap 6 eetlepel(s) sojasaus 2 stengels soepprei 1 bos jonge wortelen 150 gm sojascheuten 1 vers gemalen peper Meng de gesnipperde look met het ontpitte en kleingehakte pepertje, wat geraspte citroenschil, citroensap naar smaak en de sojasaus. Marineer daarin gedurende een half uurtje de kippenvleugeltjes. Snij de prei in rondjes en de schoongemaakte wortelen in dunne plakjes. Verhit de boter in een hoge braadpan en laat daarin het gevogelte met de marinade een paar minuten bakken. Geregeld omscheppen. Voeg er de uien, wortelen en sojascheuten bij en laat kort meebakken, want ze moeten mooi krokant blijven. Breng op smaak met sojasaus, vers gemalen peper en zout. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450884,459710893,Kalorio

Kippenvleugeltjes op indonesische wijze is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gekaramelliseerde rode uien
30 min-
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kippenvleugeltjes met tomatenmayonaise
40 min-
Bekijk recept
Bami
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept