Ajam Mie Met Spinazie (Foto)

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 zak conimex chinese eiermie 400 g kipfilet conimex wok olie 2 pakken (à 450 g) bladspinazie (ontdooid, uitgelekt) 1 bakje conimex boemboe voor ajam smoor conimex ketjap manis
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes kip ca. 5 minuten. Voeg de bladspinazie toe en roerbak deze 3 minuten mee. Voeg vervolgens de boemboe, 2 dl water en een scheutje ketjap toe en roerbak nog 5 minuten. Schep de mie erdoor en laat het goed doorwarmen. Schep de ajam mie op 4 borden.

Ajam Mie Met Spinazie (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kalkoen met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept