8 kipvleugeltjes 2 eetlepels zonnebloemolie 2 saucijsjes 1 uitje 1 teentje knoflook 4 stengels bleekselderij 1 (1 rood pepertje) 1/2 theelepel komijnpoeder 1 takje verse tijm 1 laurierblaadje 300 gm langkorrelrijst (geen snelkook) 1/2 liter groentebouillon 1 blikje tomaatstukjes 1 zout, versgemalen zwarte peper Braad de kip in de olie rondom aan, snijd de saucijsjes in plakken en bak ze mee. Neem het vlees uit de pan en bak in het bakvet het gesnipperde uitje en de knoflook uit de pers. Snijd de bleekselderij klein, zodat er boogjes ontstaan (snijd het pepertje in ringetjes, verwijder de zaadjes en bak het omscheppend). Voeg de kruiden, specerijen en rijst toe, schenk de bouillon erbij en roer er de tomaatstukjes met vocht door. Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe, doe de kip en de worst er weer bij en laat alles in ca 20 minuten garen.