Kaas fondue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 teentje knoflook 3 delen gruyere 3 delen emmentaler 2 delen vacherin fribourgeois 1 voor 2 kg kaas is 1 hele fles wijn; nodig 1 maizena 1 kirsh 1 stokbrood Rasp de kaas. Soms kun je ook kaas kopen die al geraspt is. Snijd de knoflook teentjes doormidden en smeer er de kaasfonduepan mee in. Gooi de teentje in de pan en giet de wijn er bij. Breng het geheel aan de kook en voeg langzaam de geraspte kaas erbij. Blijf vooral goed roeren. Voor een egale kaasfondue: maak wat maizena aan met kirsch en roer dat door de fondue. Serveer stokbrood erbij. Tip: Ook lekker om in de kaas te dopen: paprika, champignons, komkommer, ananas, zilveruitjes en augurken. Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.11.2002 :Fingerprint : 26450884,459711036,Kalorio

Kaas fondue is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept