Romige tomatenpasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 liter blik tomaten 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 200 gm pennericata (pasta) 150 ml slagroom 50 gm geraspte belegen boerenkaas Laat de tomaten uitlekken. Verwarm de olijfolie, doe er de in grove stukken gesneden tomaten en de gepelde en gehalveerde knoflookteentjes bij. Kook het tomatenmengsel op een zacht vuurtje tot een massa is ontstaan. Verwijder de teentjes knoflook. Kook intussen de pasta, volgens de gebruiksaanwijzing, in ruim water met zout. Meng de slagroom met de boerenkaas en voeg dit aan de tomatenmassa toe. Laat de pasta uitlekken in ene zeef en vermeng de paste direct met de saus. Geef er een frisse salade bij.

Romige tomatenpasta is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenpasta met zoete pompoen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteaks met tzatziki en tomatenpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank pittige kazen
10 min Snack
Bekijk recept
Romige tomatenpasta met Parmaham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept