Rösti met peperkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 pakje roomkaas met groene peper à 125 g (; rambol) 1 pak vacuüm rösti (hero) 2 takjes peterselie Peperkaas in stukjes snijden. In (anti-aanbak) koekenpan helft van rösti doen en over bodem uitspreiden. Peperkaas erover verdelen. Bedekken met rest van rösti. Aandrukken. Zonder deksel rösti op matig hoog vuur in ± 10 min. bruinbakken. Met behulp van deksel rösti keren. In nog ± 7 min. andere kant bruinbakken. Op platte schaal laten glijden. Garneren met peterselie. voedingswaarde : 430 kcal p.p.

Rösti met peperkaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Witloof met peperkaas en ham uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rösti met peperkaas
Bekijk recept
Luxe Hapjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes Met Romige Peper-Kaassaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept