Tartaartje met mosterd-pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

30 g vloeibaar bakvet (bijv. bak en braa; d, c1000 selectie) 4 tartaartjes 1 1/2 dl room culinair (campina) 1 pakje boursin peper à 80 g 1 el (grove) mosterd Verhit het vloeibare bakvet en bak de taartaartjes in ± 5 min. aan beide kanten bruin en rosé. Breng intussen de Room Culinair aan de kook en roer er de Boursin door. Laat de kaas al roerende smelten. Neem de pan van het vuur en roer er de mosterd door. Serveer de tartaartjes met de saus. Lekker met gekookte krieltjes en worteltjes.
-

Tartaartje met mosterd-pepersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept