Tomaten- kaastaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 citroen 1 blikje gekoeld croissantdeeg 6 bosuitjes 4 eieren 125 ml slagroom 2 eetlepels pesto 200 gm geraspte belegen kaas 1 zout, versgemalen peper 1 bakje kerstomaatjes Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Vet een lage taartvorm (doorsnede circa 26 cm) in en bekleedt de vorm met het croissantdeeg, druk de naden goed dicht. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Klop in een kom de eieren los met de slagroom en pesto. Roer de kaas en de uiringetjes erdoor en voeg wat zout en peper naar smaak toe. Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de kerstomaatjes erover. Bak de taart in de oven in 20 - 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met spinaziesalade. Per portie: 2600 kJ / 620 kcal, 25 g eiwit, 45 g vet, 29 g koolhydraten

Tomaten- kaastaart is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept