1 sjalotje 2 takjes peterselie 2 varkenshaasjes à 250 g 25 g boter of margarine 150 g verse roomkaas met kruiden* 1 1/4 dl koffiemelk worcestershiresaus zout peper * U kunt verse roomkaas met kruiden o.a. van de volgende merken kopen: Boursin, Paturain en Samos. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In kopje peterselie fijnknippen. Vlees in plakken van ± 2 cm dik snijden. Afgedekt in koelkast leggen. Schaal voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Vlees in ± 4 min. rosé bakken. Halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakken. In bakvet sjalotje ± 2 min. zachtjes bakken. Roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met enkele druppels worcestershiresaus, zout en peper. Vlees uit folie nemen en op warme schaal leggen. Bestrooien met zout en peper. (Vleessap in folie door saus roeren.) Saus rondom vlees schenken. Peterselie erover strooien. Lekker met lintmacaroni en tomatensalade. voedingswaarde : 445 kcal p.p.