100 gm gorgonzola (pikant, kaasbedienings; afdeling) 1 zakje verse basilicum (15 g) 8 plakjes spinata romana (vleeswaren) 4 kalfsschnitzels (a ca. 100 g) 1 zout 1 (versgemalen) peper 1/2 eetlepel olijfolie 1 grillplaat of grillpan Bereiden: Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana erop leggen. Serveren met bonensalade. Prijs p.p.:f7,75,€3,50 Bevat per eenpersoonsportie: 385 kilocalorieën eiwit 31 g-vet 29 gkoolhydraten O g Wijncategorie: 6 Undurraga Rose