8 plakjes bladerdeeg(diepvries pakj; e a 450 gr) 250 gm passendale chevagne(halfzachte ge; itenkaas) 20 dadels(pakje a 225 g ah) 3 bosuitjes 1 ei 1 pot rauwkostsalade (530 g kuhne) 1 zak gemengde sla (200 gr) 1 kopje honing mosterd dressing (100 g hui; straiteur) oven voorverwarmen op 200 gr . bladerdeeg ontdooien, kaas in blokjes snijden. dadels ontpitten en in stukjes snijden. bosuitjes in ringetjes snijden en wassen. kaas bosuitjes en dadels mengen. mengsel over de bladerdeegplakjes verdelen.plakjes als driehoeken dichtvouwen.randen goed aandrukken. ei loskloppen. flapjes bestrijken met ei. flapjes ca 20 minuten in midden van oven gaar bakken. rauwkost laten uitlekken. sla over 4 borden verdelen. rauwkost over sla verdelen. dressing erover sprenkelen en op elk bord 2 flapjes leggen en direct serveren. Serveertips: ronde fruitige soms wat kruidige witte wijn. kangaroo risge chardonnay
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade is een recept van De Virtuele Keuken