Groente en aardappelomelet met hüttenkäse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eieren 2 el. halfvolle melk 1/2 tl. kerriepoeder zout, peper 2 sjalotten 1/2 paprika 100 g champignons 2 gekookte aardappelen 10 g margarine 100 g hüttenkäse 1 tomaat evt. fijngeknipte bieslook
Voorbereiding
: Klop in een kom de eieren los met de melk, kerriepoeder, zout en peper. Maak de sjalotten schoon en snipper ze fijn. Was de paprika en snij deze in blokjes. Snij de schoongemaakte champignons in plakjes. Verhit de margarine in een pan en fruit hierin de sjalotten goudgeel. Voeg de paprika en de champignons toe, en bak deze 3 min. mee. Snij de aardappelen in plakjes en bak deze mee met de groenten tot ze lichtbruin zijn. Voeg de eiermassa toe en roer op matig vuur tot het ei begint te stollen. Schep dan, als de bovenkant nog vochtig is, de Hüttenkäse erdoor en warm nog 2 min. door (niet koken). Was intussen de tomaat en verdeel deze in partjes. Knip de bieslook fijn en bestrooi hiermee het roerei. Garneer met tomaat. Vooraf: 1 bord heldere bloemkoolsoep (55 kcal) Komkommersalade (10 kcal) Totaal van dit menu: 520 kcal

Groente en aardappelomelet met hüttenkäse is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met Hüttenkäse
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met 3 kazen en erwtjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wolkenbroodjes
10 min
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept