2 eetlepels olijfolie 2 middelgrote rode uien gesnipperd 4 eetlepels rode wijn 2 eetlepels wijnazijn wit of rood 1 eetlepel balsamicoazijn 2 eetlepels sinaasappelmarmelade 1 zeezout 1 versgemalen zwarte peper 1 rauwkost naar keuze 3 soorten kaas van koeienmelk Verhit de olie op een laag vuur in een pan met een dikke bodem en laat de ui in circa 5 minuten onder regelmatig omscheppen glazig fruiten zonder te laten kleuren. Blus af met de wijn, de wijnazijn, de balsamicoazijn, roer er de marmelade door en laat zonder deksel op de pan op laag vuur onder af en toe roeren inkoken tot een dikke chutney. Dat duurt 30 tot 45 minuten. Let op dat de chutney niet aanbrandt en draai het vuur alleen wat hoger om het overtollige vocht dat na 45 minuten nog over is iets te laten inkoken. Laat de chutney afkoelen en breng verder op smaak met wat zout en peper. Houd van alle soorten groenten van de rauwkost wat achter voor de garnering en snijd klein. Dit gerecht ziet er prachtig uit als het wordt geserveerd op vierkante borden of op een rechthoekige schaal, bijvoorbeeld een schaal die voor sushi is bedoeld. Schep een rand van de chutney langs de onderkant van ieder bord of de schaal en verdeel er de kaas boven. Als de kaas per bord wordt geserveerd, kan de grootte van de porties aan ieders persoonlijke voorkeur worden aangepast en krijgen degenen die aan de lijn doen het minst. Verdeel de rauwkost boven de kaas. Garneer met de fijngehakte rauwkost en serveer meteen.