Kaasschnitzel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 plak edammer kaas (50 gr) 1 eetlepel gecondenseerde melk 1 eetlepel paneermeel 1 theelepel margarine 1 snee volkorenbrood 1 gistextract 1 tomaat Bestrijk de kaas aan beide kanten met de gecondenseerde melk, strooi de paneermeel erover en druk deze stevig aan. Bak de kaas in een Tefalpan goudgeel in de margarine. Leg de kaas op het met gistextract besmeerde brood en verdeel de in plakken gesneden tomaat erop.

Kaasschnitzel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept