Amandelspijs 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gm amandelen 125 gm kristalsuiker 1 ei De amandelen opzetten met ruim koud water en dit aan de kook brengen. De amandelen op een vergiet storten, met koud water afspoelen, de bruine vliesjes eraf wrijven en de nootjes in een droge doek drogen. De amandelen door de amandelmolen malen. De suiker, het ei en wat zout toevoegen, zodat een smeuïge massa ontstaat. Amandelpers is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt. Het in een goed sluitend potje op een koele plaats bewaren.

Amandelspijs 1 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept