1 kg goudreinetten 1 eetlepel kaneel 200 gm boter 1 zakje vanillesuiker 200 gm suiker 4 eieren 200 gm meel 1 zakje bakpoeder 1 snufje zout 1 abrikozenjamVoorbereiding :Abrikozenjam, met een beetje water verdunnen.Appels schillen en in stukjes snijden. Mengen met kaneel en een eetlepel suiker. Oven voorverwarmen op 175graden, gasstand 2/3 Bakplaat invetten. Eieren kloppen, suiker toevoegen. Boter smelten, en direct toevoegen. Even doormixen, vanillesuiker en zout toevoegen. Meel en bakpoeder zeven, en toevoegen, het geheel tot een deeg mixen, en dit op de bakplaat uitspreiden. De appelstukjes op het deeg leggen, en een beetje aandrukken. Bakken in de oven, op genoemde stand, plusminus een uur. Als het geheel uit de oven komt, met de abrikozenjam bestrijken. Deze kun je compleet af laten koelen, in stukken snijden en dan invriezen. Misschien een idee.