Biscuit op z'n vlaams

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 deciliter melk 250 gm suiker 1 mespunt zout 4 eieren 125 gm boter 250 gm bloem 1 theelepel bakpoeder 125 gr rozijnen of 100 gr cacao of 1 vanille-extract Meng de melk, de suiker en het zout in een kom goed door elkaar. Klop de eieren los en voeg ze al roerend met kleine hoeveelheden bij de melk. Roer de boter tot room. Voeg afwisselend bloem en boter bij. Meng alles goed, samen met het bakpoeder. Roer tot een egaal deeg is ontstaan en voeg de smaakstof toe. Vet een niet gekartelde taartvorm in met boter en bestuif met wat bloem. Stort het deeg hierin. Bak het 30 minuten in een op 190 gr. C voorverwarmde oven.

Biscuit op z'n vlaams is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept