50 gm gekonfijte sinaasappelschil 1 cointreau 120 gm harde bitterkoekjes 70 gm lange vingers 3 eieren 70 gm suiker 1 deciliter slagroom Snijd de gekonfijte sinaasappelschil in kleine stukjes, doe ze in een kom en overgiet ze met de likeur tot ze geheel onderstaan. Verkruimel boven aparte kommetjes bitterkoekjes en lange vingers. Bestrijk een puddingvorm voor de magnetron met boter en bestrooi bodem en wanden met wat lange vingerkruimels. Splits de eieren en klop de dooiers samen met de suiker tot een schuimige massa. Meng er de slagroom door, samen met de gekonfijte sinaasappelschil en 2 eetlepels Cointreau. Doe ook bitterkoekjeskruim en resterende lange vingers erbij. Klop de eiwitten goed stijf en spatel ze door het mengsel. Doe de puddingmassa in de vorm en plaats deze 5 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Laat de pudding nog 5 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Stort de pudding op een serveerschaal en dien het dessert meteen op.