Chocoladetaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 vel bladerdeeg van 22 cm doorsnede 150 gm chocolade 150 gm boter 150 gm bloemsuiker 5 eierdooiers 3 eiwitten
Voorbereiding
: Schik het bladerdeeg in een vorm. Smelt de chocolade met de fama. Klop de eierdooiers met de helft van de suiker en de eiwitten met de andere helft van de suiker. Meng de chocolademengeling met de geklopte dooiers en voeg daarna voorzichtig het eiwit toe. Stort het geheel op het bladerdeeg en bak gedurende 40 minuten op 170 graden.

Chocoladetaart is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept