7 eieren 75 gram griessuiker 100 gram bloem 35 gram cacaopoeder 100 gram fondant chocolade 100 gram poedersuiker 300 deciliter room Breek de eieren en splits ze. Klop de eierdooiers, samen met de 2 overblijvende eieren en de suiker tot een luchtig geheel. Zeef de bloem en spatel ze met het cacaopoeder door de eieren. Smeer een bakplaat in met boter, bedek met een bakpapier en strijk de biscuitbeslag uit. Bak de biscuit 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 èC. Smelt de chocolade in 2 eetlepels water, voeg de poedersuiker en 3 eetlepels water toe en verwarm tot tegen het kookpunt. Roer de chocoladepasta glad en laat volledig afkoelen. Klop de room stijf en spatel hem door de chocolade. Houd wat room apart voor het garnituur. Steek uit het biscuitgebak tweemaal vier ringen van respectievelijk 9, 7, 5 en 3 cm. Bouw van groot naar klein en aan elkaar geplakt met chocolademousse twee piramides met het biscuitgebak. Strijk de randen gelijkmatig dicht met chocolademousse met behulp van een paletmes tot er twee gave kegels ontstaan. Bestuif het geheel met cacaopoeder en plaats de Montezumataarten op borden met een kantje. Halveer ze verticaal en serveer ze met een eetlepel ongezoete stijfgeklopte room.