----Voor het gerecht:---- 1 een biscuitbodem van 1 cm 1 liter gele room 1 potje aardbeienconfituur 1 paneermeel van biscuit 1 aardbeien ----Voor de gele room:---- 1 liter melk 100 gram maïszetmeel 8 eigelen 150 gram suiker 1 vanillestok Breng voor de gele room 3/4 liter melk en de overlangs in 2 stukken gesneden vanillestok aan de kook. Meng 1/4 liter melk met de eigelen, de suiker en het maïszetmeel. Voeg deze mengeling al roerend bij de kokende melk, laat goed doorkoken en vervolgens al roerend afkoelen. Snijd driehoekjes uit de biscuitbodem. Laat de rest in de oven drogen en maal het vervolgens fijn. Bestrijk de driehoekjes met 2 laagjes afgekoelde gele room en 2 laagjes aardbeienconfituur, met als laatste nog een laagje gele room. Wentel de gebakjes in de fijngemalen biscuit en garneer.