Kaas-Omelet Met Walnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eieren 20 g boter 4 plakken halfvolle belegen kaas, in repen ge; sneden 40 g walnoten, grofgehakt Klop de eieren los met 2 el water, voeg zout en peper naar smaak toe. Laat in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag een kwart van de boter smelten. Schenk een kwart van het eimengsel in de pan en draai de pan snel rond om het ei egaal over de bodem te verspreiden. Bak de omelet gedurende een paar minuten op matig vuur. Verdeel, voordat de bovenkant begint te stollen, een kwart van de kaas en de walnoten over de bovenkant. Vouw de omelet tot de helft en laat hem op een bord glijden. Bak zo nog 3 omeletten. Lekker met een groene salade.

Kaas-Omelet Met Walnoten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept