4 eieren 50 gm friseesla 2 sjalotjes 1/2 blikje tonijn naturel (op water) 12 sneden casinobruin 4 eetlepel(s) olijvonaise 1 peper 1 zout 4 eetlepel(s) salsa pikant 2 theelepel(s) kappertjes 1 extra nodig: cocktailprikkersVoorbereiding swijze: Kook de eieren hard, pel ze en snij in plakjes. Was intussen de sla en laat uitlekken. Pel en snipper de sjalotjes. Laat de tonijn uitlekken. Bestrijk 4 boterhammen met de helft van de olijvonaise. Verdeel de sla en plakjes ei erover. Bestrooi met peper en zout. Bestrijk 4 boterhammen aan de onderkant met de resterende olijvonaise en leg deze op de eiboterhammen. Bestrijk dan de bovenkant met de helft van de salsa. Verdeel hierover de tonijn, sjalot en kappertjes. Besmeer de resterende boterhammen met de rest van de salsa en leg deze met de besmeerde kant op de tonijnboterhammen. Steek de sandwiches vast met cocktailprikkers, snij diagonaal doormidden Serveertips: 455 g kcal 22 g eiwit 19 g vet waarvan 3g verzadigd vet 50 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :