Kokos met maïs

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 small maïskolven 1 zout 1 verse kokosnoot ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Maïs is een basisingrediënt in heel Afrika. Meestal wordt de maïs gemalen en als pap opgediend. Dikke maïspap (agidi) wordt soms in bananebladeren verpakt en bij soepen of stoofschotels opgediend. Maïs wordt meestal gekookt of geroosterd opgediend, maar er kan ook popcorn van gemaakt worden. Kook de maïskolven gaar in water met zout. Snijd het vruchtvlees van de kokos in dunne plakjes en geef deze erbij. bron : De traditionele Afrikaanse keuken / Ola Olaore :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450885,459711194,Kalorio

Kokos met maïs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept