Romig roerei met gerookte zalm en waterkers

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eieren 6 eetlepel(s) room 1 zout 1 peper 1 zakje waterkers 50 gm boter 250 gm gerookte zalm
Voorbereiding
: Klop de eieren los met de room, een snufje zout en versgemalen peper. Verwijder de harde stelen van de waterkers. Snijd de blaadjes iets kleiner. Bewaar 12 mooie blaadjes voor de garnering. Zet 4 grote borden klaar. Bereiden: Smelt boter in een koekenpan. Verlaag de temperatuur. Giet het eimengsel in de pan. Laat het eimengsel al roerend met een vork bijna helemaal stollen. Het mengsel moet smeu‹g blijven en niet te droog worden. Schep de gesneden waterkers door het roerei. Verdeel roerei en gerookte zalm over de borden. Leg enkele mooie waterkersblaadjes op de zalm.
Voorbereiding
stijd: circa 10 minuten. Voedingswaarde per persoon: eiwit 30 g, vet 34 g, koolhydraten l g, kcal (kj) 430 (1806). Tips In plaats van waterkers kan er voor dit gerecht ook tuinkers of veldsla worden gebruikt. Deze worden echter niet door het warme roerei gemengd, maar erbij gelegd. Bij dit gerecht smaakt geroosterd brood lekker. Recipe by Boodschappen :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

8.01.2002 :Fingerprint : 26450885,459711212,Kalorio

Romig roerei met gerookte zalm en waterkers is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept