Turks brood met achterham en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) grove mosterd 4 eetlepel(s) dieethalvarine 1 small turks brood (pide, 400 g) 75 gm spinazie 3 trostomaten 150 gm gegrilde achterham
Voorbereiding
swijze: Roer de mosterd door de halvarine. Snij de bovenkant van de pide. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdhalvarine. Was de spinazie en laat deze goed uitlekken. Was de tomaten en snij deze in dunne plakken. Leg op de onderste helft van de pide de spinazie, de achterham en de tomaten. Dek het brood af met de bovenste helft. Snij in vier punten en verpak iedere punt apart. Serveertips: 330 kcal 17 g eiwit 14 g vet waarvan 1 g verzadigd vet 56 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

3.01.2003 :Fingerprint : 26450885,459711220,Kalorio

Turks brood met achterham en tomaat is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept