Lunch-omelet in lagen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 middelgrote tomaat peper, zout 80 gr champignons (blik) 60 gr doperwtjes (blik) 150 gr cottage cheese 2 eieren 1 kleine krop sla
Voorbereiding
: Snijd de tomaat in plakken, de champignons in schijfjes. Splits de eieren. Klop het eiwit zeer stijf. Klop in een kommetje de eierdooiers schuimig. Spatel het eiwit door de eierdooiers, maak dit op smaak met peper en zout. Verwarm een grote pan met anti-aanbaklaag en schep 5 bergjes in de pan om 5 kleine omeletjes te bakken. Als de omeletjes stevig zijn geworden, keer ze dan om en laat ze aan de andere zijde bruin worden. Bedek een bord met sla. Leg hier de eerste omelet op en bedek deze met de doperwtjes. Nu volgt de tweede omelet, vervolgens de champignons, weer een omelet, plakken tomaat, omelet, cottage cheese. Ten slotte afdekken met het vijfde omeletje. Indien nodig iedere laag bestrooien met zout en peper. Een smakelijke lunch in nog geen 30 minuten!

Lunch-omelet in lagen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept