4 plakjes diepvries bladerdeeg 2 blikjes cocktailworstjes a 200 g netto gewi; cht 3 eieren 1 dl slagroom 100 g geraspte oude kaas 4 kerstomaatjes boter 4 kleine taartvormpjes met doorsnede 10 cm oven voorverwarmen op 200° C plakjes bladerdeeg uitspreiden en laten ontdooien cocktailworstjes in zeef laten uitlekken in kokm eieren met slagroom loskloppen kaas erdoor roeren kerstomaatjes wassen taartvormpjes invetten en bekleden met bladerdeeg bladerdeeg goed tegen randen aandrukken overtollig deeg langs rand wegsnijden met vork in bodem wat gaatjes prikken eiermengsel in taartvormpjes scheppen in elk vormpje 6 cocktailworstjes als ster in eiermengsel drukken in midden kers tomaatje in eiermengsel drukken taartjes in midden van oven in 15 a 20 minuten goudbruin en gaar bakken taartjes in vormpjes ca 15 minuten laten afkoelen vormpjes verwijderen in koelkast bewaren
Hartige taartjes met cocktailworstjes is een recept van De Virtuele Keuken