Stokbrood belegd met rauwe ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 klein stokbrood 1 kleine rode paprika 75 g rauwe ham 25 g maaslander kaas 2 el mosterdsaus (flesje) 1/4 bakje tuinkers Stokbrood halveren. Helften opensnijden. Paprika wassen. In ringen snijden. Zaadlijsten verwijderen. Ham in reepjes snijden. Kaas raspen. Een stuk stokbrood besmeren met mosterdsaus. Achtereenvolgens beleggen met paprikaringen, rauwe ham en kaas. Tuinkers erboven van bedje knippen. Stukken stokbrood eventueel tot gebruik verpakken in plastic- of aluminiumfolie. voedingswaarde : 470 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 35 / 1 minuten

Stokbrood belegd met rauwe ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept