2 bruine baguettes (ministokbroodjes) 1 vleestomaat 75 g mozzarella 3 eetl. rode of groene pesto 100 g salami versgemalen peperVoorbereiding : Halveer de stokbroodjes in de lengte en leg de helften naast elkaar op een plank. Snijd de tomaat in dunne plakken en doe hetzelfde met de mozzarella.Voorbereiding : Besmeer de broodhelften met de rode of groene pesto. Leg op 2 helften de salami met daarop de plakken tomaat en mozzarella. Maal peper over de mozzarella. Leg de andere 2 broodhelften erop en druk deze een beetje aan. Rol de stokbroodjes in aluminiumfolie en draai de uiteinden ervan dicht als een toffee. Suggestie: • Besmeer de broodjes met mayonaise en tomatenketchup of currysaus in plaats van van pesto. • Leg de broodjes even in een op 200ºC voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is. • Neem ciabattabrood in plaats van stokbrood. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 34 g vet: 38 g koolhydraten: 70 g kcal (kj): 758 (3184)