Stokbroodje salami-mozzarella

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 bruine baguettes (ministokbroodjes) 1 vleestomaat 75 g mozzarella 3 eetl. rode of groene pesto 100 g salami versgemalen peper
Voorbereiding
: Halveer de stokbroodjes in de lengte en leg de helften naast elkaar op een plank. Snijd de tomaat in dunne plakken en doe hetzelfde met de mozzarella.
Voorbereiding
: Besmeer de broodhelften met de rode of groene pesto. Leg op 2 helften de salami met daarop de plakken tomaat en mozzarella. Maal peper over de mozzarella. Leg de andere 2 broodhelften erop en druk deze een beetje aan. Rol de stokbroodjes in aluminiumfolie en draai de uiteinden ervan dicht als een toffee. Suggestie: • Besmeer de broodjes met mayonaise en tomatenketchup of currysaus in plaats van van pesto. • Leg de broodjes even in een op 200ºC voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is. • Neem ciabattabrood in plaats van stokbrood. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 34 g vet: 38 g koolhydraten: 70 g kcal (kj): 758 (3184)

Stokbroodje salami-mozzarella is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbroodje met brie
10 min
Bekijk recept
Kruidig stokbroodje rosbief
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tilapia met groenten uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept