Bevroren mousse met praline (mousse glacée au praline)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 eidooiers 50 gm praline 350 ml slagroom 90 gm suiker
Voorbereiding
: Doe de eidooiers met de suiker in een kom. Zet deze au bain marie en klop totdat de compositie licht van kleur is en schuimig. Klop dan van de bain marie af totdat het mengsel koud is. Voeg de praline toe. Klop de slagroom stijf en meng deze onder het eimengsel. Doe dit in een vorm en vries het gedurende 5 uur in de vrieskast stijf. Bron: Mailinglist De Heksenketel (M. Welman)

Bevroren mousse met praline (mousse glacée au praline) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Praliné semifreddo met duo van coulis
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodsterretjes
10 min
Bekijk recept
Chocolade-eieren met praliné
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept