Bolo di pan

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm boter 8 oud witte boterhammen 200 deciliter melk 2 eetlepels bloem 1 theelepel bakpoeder 2 theelepels kaneelpoeder 3 eetlepels suiker 1 ei 1/2 eetlepel citroensap 4 eetlepels rozijnen 4 eetlepels sukade Verwarm de oven voor op 200 g C. Week de boterhammen in de melk en prak ze met een vork fijn. Roer de bloem met het bakpoeder, de helft van het kaneelpoeder en 2 eetlepels suiker door elkaar. Voeg het met het ei, het citroensap, de rozijnen en de sukade aan het broodmengsel toe en roer het goed door. Verdeel het broodmengsel over de schaaltjes. Bestrooi het met de rest van de suiker en het kaneelpoeder. Verdeel de rest van de boter erover. Bak het broodtaartje in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een bolletje ijs of een paar parten mango.

Bolo di pan is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Pretu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept