25 gm boter 8 oud witte boterhammen 200 deciliter melk 2 eetlepels bloem 1 theelepel bakpoeder 2 theelepels kaneelpoeder 3 eetlepels suiker 1 ei 1/2 eetlepel citroensap 4 eetlepels rozijnen 4 eetlepels sukade Verwarm de oven voor op 200 g C. Week de boterhammen in de melk en prak ze met een vork fijn. Roer de bloem met het bakpoeder, de helft van het kaneelpoeder en 2 eetlepels suiker door elkaar. Voeg het met het ei, het citroensap, de rozijnen en de sukade aan het broodmengsel toe en roer het goed door. Verdeel het broodmengsel over de schaaltjes. Bestrooi het met de rest van de suiker en het kaneelpoeder. Verdeel de rest van de boter erover. Bak het broodtaartje in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een bolletje ijs of een paar parten mango.