1 bl gesuikerde gecondenseerde melk 25 gm boter 100 deciliter sinaasappelsap 75 gm fijngehakte walnoten 1 eetlepel tequila of wodka ----Voor de flensjes:---- 50 gm bloem 1 ei 300 deciliter melk 1 zout 40 gm boter Leg het blikje in een pan en schenk er zoveel water op dat het helemaal onder staat. Breng het water aan de kook en laat het 2 a 3 uur zachtjes koken. Vul regelmatig het water bij. Laat het blikje in het water afkoelen. De gecondenseerde melk is nu een romige caramelsaus geworden. Klop met de mixer een beslag van de bloem, het ei, de melk en een snufje zout, laat het 1 uur op kamertemperatuur rusten en klop er dan de gesmolten boter door. Bak van het beslag dunne flensjes in een pan met anti-aanbaklaag. Vouw ze in vieren. Smelt voor de saus de boter, voeg de gecarameliseerde, gecondenseerde melk en het sinaasappelsap toe en laat alles goed warm worden. Leg de flensjes erin en strooi de walnoten erover.