250 gm lange vingers 80 gm suiker 1/2 koffielepelkaneel 120 gm gesmolten boter ----VOOR DE MASCARPONEROOM---- 3 eieren 100 gm suiker 500 gm mascarpone 300 gm gemixte bosvruchten 25 gm gelatineblaadjes 250 ml opgeklopte roomVoorbereiding Bereid het deeg voor de cheescake: Mix de koekjes, de suiker, de kaneel en de boter. Giet dit mengsel in een diepe taartvorm en laat afkoelen in de koelkast. Voor de mascarponeroom meng je de eieren, de suikerren de mascarpone. Voeg 300 gr gemixte bosvruchten toe. Verwarm zachtjes de gelatineblaadjes in water en meng ze er eveneens onder. Voeg tenslotte de 25 cl opgeklopte room toe. Giet deze bereiding over de cheescake in de taartvorm en zet de vorm gedurende ± 4 uur in de koelkast. Ontvorm de taart en garneer met roosjes slagroom en enkele verse bosvruchten