400 ml sinaasappelsap, vers 250 ml citroensap, vers geperst 500 ml suikerstroop 1 eetlepel citroenen 1 eetlepel sinaasappellikeur 4 eetlepels citroenrasp 1 eetlepel citroenlikeur 200 gm suiker 1 bavarois 1 citrusvrucht 1 munt ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een rasp 1 een ijsmachine In plaats van bavarois kan je ook citroen- of sinaasappelgebakjes nemen. Gebruik voor het sinaasappelijs de helft van het sinaasappelsap, eenderde van de citroenrasp, drievijfde van de suikersiroop en de sinaasappellikeur. Gebruik voor het citroenijs viervijfde van het citroensap, tweederde van de citroenrasp, tweevijfde van de suikersiroop en de citroenlikeur. Meng de twee soorten ijs afzonderlijk en draai hier in de ijsmachine sorbetijs van. Breng voor de saus de rest van het sinaasappel- en citroensap met de suiker aan de kook en laat tot de helft inkoken. De saus af laten koelen. Schenk op de borden een spiegel van de saus en leg de twee soorten ijs, de gebakjes of bavarois en de partjes fruit hierin. Het geheel met een toefje munt garneren.