1 pkg theebiscuits 3 eetlepels gesmolten roomboter 4 grote pakjes monchou kaas 200 gm zeer fijne tafelsuiker 4 eetlepels bloem 1 eetlepel cocos extract 1 snufje zout 4 grote eieren 1 blikje kokoscreme 1 potje zure room 1 verse kokoskrulletjes Meng de theebiscuits met de roomboter en druk dit op de bodem en rand (3 cm hoog) van een springvorm van 20 cm. Verwarm de oven voor op 200 èC. Klop de monchoukaas in een grote kom met de mixer op hoge snelheid tot een zachte crEme. Voeg de suiker, de bloem, het kokosextract, het zout, de eieren, de kokoscrEme en de zure room ??n voor ??n toe met de mixer op lage snelheid. Klop 2 minuten door en ga af en toe met een spatel door de kom. Doe het mengsel op de theebiscuits-bodem in de springvorm en bak de taart 1 uur en 20 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen en zet hem daarna zeker 6 uur in de koelkast tot hij ijskoud en stevig is. Maak flinterdunne kokoskrulletjes. Maak de cheesecake, als deze stevig is, met een spatel voorzichtig los van de rand van de springvorm en versier hem met kokoskrulletjes. Voor een leuk kleurcontrast kunt u, voordat u de kokoskrulletjes erop legt, een dun laagje mango-schijfjes op de cake doen.