----BESLAG---- 150 gm bloem 2 theelepels basterdsuiker 2 eieren 250 ml melk 15 gm boter 1 eetlepel cognac ----SAUS---- 60 gm boter 40 gm suiker 1 eetlepel geraspte sinaasappelschil 1 eetlepel geraspte citroenschil 250 ml sinaasappelsap 60 ml citroensap 125 ml grand marnierVoorbereiding swijze: Smelt de 15 g boter en klop de eieren los. Verwerk voor het beslag alle ingrediënten in de keukenmachine tot een glad beslag. Dek het af met plasticfolie en laat het beslag 1 uur staan. Het beslag moet eruit zien als vloeibare room. Als het beslag tijdens het staan dikker wordt, voeg dan melk of water toe. Bak de crêpes. Schenk hiervoor 2-3 eetlepels beslag in een kleine ingevette koekepan. Beweeg de pan heen en weer, zodat het beslag gelijkmatig over de pan wordt verdeeld. Bak de crêpe op matig vuur tot de onderkant goudbruin is, keer hem en bak de andere kant bruin. Leg hem op een bord, dek hem af om hem warm te houden. Herhaal dit tot alle beslag op is. Verhit voor de saus de boter, voeg de suiker toe en laat dit op matig vuur caramelliseren. Voeg dan de schillen, het sap en de Grand Marnier toe en laat dit 10 minuten zonder deksel sudderen. Verwarm de oven voor op 210 °C. Vouw de crêpes in vieren en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal. Schenk de saus erover en bak dit 10- 15 minuten in de oven. Serveer de crêpes warm met slagroom of ijs. Garneer het geheel met de sinaasappelpartjes en serveer dit gerecht met vanille ijs en slagroom.