Dadelcrème met amandelen en kaneelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm dadels 150 gm amandelen 200 ml crème fraîche 100 ml room 50 gm suiker 1 theelepel kaneel 1 theelepel kardamom Ontdoe 250 g dadels van de pit en maal ze fijn in de keukenmachine, samen met 150 g amandelen. Klop 2 dl crème fraîche half op en roer alles door elkaar. Schep dit over in potjes en laat koelen. Maak de kaneelsaus door 1 dl room op te kloppen met 50 g suiker en 1 thl kaneel en 1 thl kardamom. Serveer de saus apart.

Dadelcrème met amandelen en kaneelsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-kaneelsaus
- 10 min-
Bekijk recept
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne Met Pompoen En Kaneelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dadelcreme Met Amandelen En Kaneelsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rookvleesrolletje met roomkaas en dadel
20 min-
Bekijk recept
Parmaham met dadelcrème en ontbijtkoekkrokant
140 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Dadelcreme Met Amandelen En Kaneelsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaartje met dadelcrème
45 min Nagerecht
Bekijk recept