50 gm nangka (jackfruit) 50 gm kolang-kaling 200 gm fruitcocktail 100 gm kelapa muda (jonge kokos) 1 blikje santen 2 kiwi's 2 eetlepels vanillesiroop 1 drup rozensiroopVoorbereiding : Meng de chocoladepoeder met wat water tot een glad papje. Kook het restant water op, tezamen met de melk, suiker en agar. Zodra het kookt, voegt u er het chocoladepapje aan toe onder gelijkmatig roeren tot het mooi glad is. Vervolgens giet u er de eidooier bij. Kook het nu verder op een klein vuur helemaal gaar. Neem het dan van het vuur en giet het in de gewenste vorm. Dan snel de witte agar klaarmaken. Kook het water, melk, suiker, agar en de eidooier op. Maak het vuur klein en roer alles glad tot het gaar is. Neem het dan van het vuur en laat het even afkoelen. Giet het vervolgens op de chocolade agar, die inmiddels al stijver geworden is. Vervolgens maakt u de rode/rose agar. Kook het water samen met de melk, en de agar op. Giet er dan de rozensiroop bij en kook het verder terwijl u goed blijft roeren. Als het kookt, neemt u het voorzichtig van het vuur. Spatel er dan beetje bij beetje de stijfgeklopte eiwitten door. Roer nu alles goed door elkaar. Als het iets is afgekoeld, giet u het mengsel voorzichtig op de witte agar die ondertussen ook al stijver geworden is. Laat het geheel nu koud worden in de vorm. Dien het op, op een desertbordje (gebakschaaltje) en vul het aan met de toevoegingen en wat rozensiroop. ..Snijd de jonge verse kokos in kleine reepjes. Houd een paar reepjes achter voor de garnering. Vermeng de reepjes met de rest van het fruit. Schil de kiwi's en snijd ze in partjes. Schep het fruitmengsel op de bordjes en doe er een beetje geplet ijs over dat u gekleurd heeft met een drup rozensiroop. Giet de vanillesiroop met wat santen erover en garneer de bordjes met de reepjes jonge kokos en in partjes gesneden kiwi's. (de jonge kokos is in blik te koop net als de nangka en de kolang-kaling)