Frambozencoulis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm suiker 100 gm frambozen 1 enkele muntblaadjes Breng de suiker en de frambozen aan de kook., mix en haal door een zeef. Werk af met een muntblaadje.

Frambozencoulis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept