Fries roggebrood toetje

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pkg diepvries-bosvruchten (300g) 1 zakje vanillesuiker 3 sneetjes donker roggebrood 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1 bak vanillekwark (450 g) Laat het fruit in ca. l uur ontdooien. Schenk het vocht eraf en schep de vanillesuiker door het fruit. Schep het fruit in vier hoge coupes (of in een glazen schaal). Verkruimel de sneetjes roggebrood en meng de kruimels met de basterdsuiker. Schep het roggebroodmengsel op het fruit en strijk de vanillekwark erover uit. Laat het toetje in de koelkast in minstens een uur door en door koud worden.

Fries roggebrood toetje is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkoolsalade met gegrilde appel en Leidse kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Erwtensoep met hutspotgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met haring
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept