Ijssoufflé met aardbeien ( soufflé glacé aux fraises)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm aardbeien 400 gm suiker 300 ml slagroom
Voorbereiding
: Maak de aarbeien schoon en wrijf ze door een zeef. Geef er 300 gram suiker over en meng het goed. Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker en meng deze onder de aardbeienpuree. Schenk de compositie in vormpjes en vries ze in.

Ijssoufflé met aardbeien ( soufflé glacé aux fraises) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte au fraises
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Fraises-au Choclat, Lekkere Bonbon
0-10 min -
Bekijk recept
Roomijs met aardbeien romanoff (glace au fraises romanoff)
Bekijk recept
Aardbeienijs (glace aux fraises)
Bekijk recept

IJssoufflé met aardbeien
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
IJssoufflé van Grand Marnier
120 min Nagerecht
Bekijk recept
IJssouffle Met Chocolade
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
IJssouffle met Chocolade
0 min
Bekijk recept